Vad händer med Smart Food ID (SFID) när min ugn återställs till “Fabriksinställning” eller ansluts till nätet på nytt?

Vad händer med Smart Food ID (SFID) när min ugn återställs till “Fabriksinställning” eller ansluts till nätet på nytt?

Efter återställning av ugnsinställningarna till “Fabriksinställningar” måste du koppla upp ugnen med Miele-appen på nytt.

De aktiverade eller köpta digitala smarta funktionerna är kopplade till ditt konto i Miele-appen och synkroniseras automatiskt med din ugn. Synkroniseringen kan ta några minuter.

De aktiverade eller köpta digitala smarta funktionerna är sedan åter tillgängliga.