Närhetssensor utan funktion

Ugnens närhetssensor fungerar inte när ugnen är avstängd. Med inställningen “Display > Quicktouch >Av” fungerar inte touchknapparna och närhetssensorn om ugnen är avstängd.

Du har valt inställningen Display > QuickTouch > Av.

Därför reagerar touchknapparna och närhetssensorn inte när ugnen är avstängd.

Om du vill att touchknapparna och närhetssensorn även ska reagera när ugnen är avstängd väljer du inställningen Display > QuickTouch > På.