Installation av wifi-modulen hos Gen6000-modeller

Bilderna visar var utrymmet för wifi-modulen finns hos de olika Miele@home-kompatibla produkterna.

Titta på bilderna för att se var detta utrymme finns i just din produkt. Om utrymmet saknas kan det installeras i efterhand av Miele service. Utan detta är produkten inte kompatibel för kommunikation.

1. Ugn: Uppe till höger eller vänster på sidan

2. Kaffemaskin (inbyggnadsprodukt, CVA): Baktill nere till höger

3. Kombiångugn: Baktill uppe till höger

4. Kompaktugn med mikrovågsfunktion: Baktill uppe till höger

5. Tvättmaskin, torktumlare, tvätt/tork-kombination: Baktill nere till vänster

6. Vinkyl: Baktill uppe till höger

Gör så här för att installera wifi-modulen:

• Skilj produkten från elnätet.

• Om produkten är placerad i ett underskåp: Ta loss produkten ur skåpet och dra fram den tills utrymmet för modulen är åtkomligt.

• Ta bort eventuella klistermärken från modulutrymmet.

• Skjut in kommunikationsmodulen ända till spärrläget i det avsedda utrymmet.

• Sätt tillbaka produkten om den togs ut.

• Anslut produkten till elnätet.

• Efter cirka 60 sekunder kan du integrera produkten i ditt Miele@home-system.