Hur aktiverar jag Smart Food ID (SFID)?

Smart Food ID (SFID) aktiveras i Miele-appen och i ugnen.

Förutsättningar

• Miele-app version 4.7.2 eller högre (den senaste versionen rekommenderas)

• Kompatibel ugn med integrerad kamera

• Ugnen måste kopplas upp via wifi och vara kopplad till ett Miele-användarkonto. Ugnen visas i Miele-appens startmeny.

• Om ugnen är kompatibel visas i Miele-appen under Smart Features alternativet Smart Food ID.
      På produktinformationssidan visas även alternativet Smart Features/Smart Food ID.*

• Aktuell programversion (Profil > Maskininställningar > Uppdateringar > RemoteUpdate)

• Aktuell wifimodulversion (Profil > Maskininställningar > Uppdateringar > Wifi-modul uppdatering)

1. Aktievra Smart Food ID i appen

• Starta Miele-appen.

• Välj Smart Features.

• Välj Smart Food ID.*

• Välj Aktivera.

I Miele-appen visas en bekräftelse om att Smart Food ID är aktiverat. Nu startar en guide med instruktioner för användning.

2. Aktivera Smart Food ID på ugnen

• Stäng av ugnen med knappen På/Av  och slå sedan på den igen.

• Välj menyn Inställningar på ugnen. Den nya menypunkten Igenkänning av livsmedel står till förfogande.

Tänk på att det kan ta upp till 30 minuter tills den nya menypunkten Igenkänning av livsmedel visas i ugnens display.

• Välj menypunkten Igenkänning av livsmedel.

• Ställ in inställningen för igenkänning av livsmedel på .

• Säkerställ att följande alternativ är aktiverade i ugnsmenyn Inställningar: Kamera i tillagningsutrymmet und Igenkänning av livsmedel med inställningen .