SökHitta Butik
Hjälp förUgn

Bakverket faller isär

Bakverket faller isär vid jäsning och bakning i ugnen/dialogugnen.

Degen är för mjuk.

Tillsätt mindre vätska i degen.

Tillsättning av vätska under jäsning av vetedegar som innehåller mycket fett kan göra att de faller isär.

Tillsätt ingen vätska när du jäser vetedegar med hög fetthalt.

Jästemperaturen är lite för hög.

Minska jästemperaturen.

Jäsningsprocessen är för lång.

Minska tiden för jäsningsprocessen. Tänk på att degens jäsningstid är inräknad i automatikprogrammet “Bröd”. Låt inte degen jäsa ytterligare.

Tänk på att bröd som ligger fritt på bakplåten kan falla isär. Bröd i formar faller ihop under tillagning.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

Här hittar du bruksanvisningar.
Läs mer
Boka tekniker

Boka tekniker

Du får också gärna höra av dig online eller per teleon
Boka ett besök
Kontaktformular

Kontaktformular

Beskriv ditt ärende i vårt kontaktformulär. Mieles kundtjänst kommer höra av sig inom kort.
Till kontaktformulär