Hjälp förTvättmaskin

TwinDos kan inte användas

Tvättmaskinens TwinDos-system kan inte användas.

Vid den första idrifttagningen har nödvändiga inställningar för tvättmedlet inte gjorts.

Starta tvättmaskinen och vänta tills det lyser i displayen.

Tryck sedan samtidigt på båda pilknapparna tills inställningsmenyn öppnas.

Välj menypunkten Doseringsenhet med pilknappen och bekräfta valet med OK.

Välj sedan Tvättmedelstyp/mängd och bekräfta valet igen med OK.

Displayen Fack 1.

Bekräfta valet med OK.

Välj den tvättmedelstyp som används i listan och bekräfta med OK.

Sedan behöver du ställa in doseringsmängden individuellt. Ställ in doseringsmängden enligt anvisningarna på tvättmedelsförpackningen för normalt smutsad tvätt. Använd pilknapparna för inställningen och bekräfta valet med OK.

Tvättmedelstypen och doseringsmängden för fack 1 är inställda.

Upprepa denna process för fack 2.