Miele-gateway redan ansluten till användarkonto

Din Miele-gateway är redan kopplad till ett Miele-användarkonto. Under försöket att koppla ihop Mieles gateway med ett Miele-användarkonto, får du ett meddelande om att Mieles gateway redan är ansluten till ett användarkonto.

Din Miele-gateway är redan kopplad till ett Miele-användarkonto.

Fjärråtkomsten i din Miele-gateway måste återställas.

Använd din webbläsare för att navigera till gatewaysidan.

Välj fliken Inställningar > Miele@mobile > Återställa fjärrstyrning.