Con@ctivity fungerar inte, trots wifi

Con@ctivity 3.0 fungerar inte, trots intakt wifi-anslutning. Con@ctivity mellan hällen och fläkten fungerar inte, trots att båda är anslutna till det lokala nätverket och Miele-appen. Det hjälper inte att bryta energitillförseln.

I wifi-nätverket används minst en wifi-repeater.

En klassisk wifi-repeater upprättar en egen wifi. Wifi-signalen från repeatern kan visserligen ha samma namn som huvud-wifi-anslutningen, den är dock tekniskt separerad från denna wifi-anslutning. Hällen kan till exempel ansluta sig till wifi-repeatern, medan fläkten är ansluten till huvud-wifi-anslutningen. I detta fall är hällen och fläkten anslutna till samma wifi-nätverk (SSID) men de har två fysikaliskt olika radioceller.

Ta wifi-repeatern tillfälligt ur drift så att hällen och fläkten är fysikaliskt anslutna till samma radiocell.

Om det tillfälliga avbrottet hos wifi-repeatern gör att det lyckas ska du kontrollera om wifi-repeatern kan konfigureras med ett eget wifi-nätverk (SSID). Anslut hällen och fläkten till ett wifi-nätverk (SSID).

Som alternativ kan du kontrollera följande problemåtgärder:

• Con@ctivity fungerar inte, trots att inloggningen lyckades

• Fläkten kopplas in först flera minuter efter inkoppling av hällen