Undre indikeringen blinkar snabbt

Dammsugarens nedre indikering blinkar snabbt

Fel “Comfort-handtag ej identifierat”.

Risk för skador på grund av roterande borstvals.

Stäng av dammsugaren med På/Av-knappen på Comfort-handtaget.

Ta loss Comfort-handtaget på följande sätt:

• Stäng av dammsugaren med På/Av-knappen på framsidan av Comfort-handtaget när du ska ta isär delarna från varandra.

• Tryck på låsknappen och ta loss Comfort-handtaget uppåt.

Sätt tillbaka Comfort-handtaget på följande sätt:

• Sätt fast Comfort-handtaget uppifrån på dammsugarrörets anslutningsstos tills handtaget snäpper fast ordentligt, vänster bilddel.

• Styr Comfort-handtaget längs spåret på dammbehållarens handtag uppifrån på PowerUnit-enhetens stos tills handtaget snäpper fast ordentligt (höger bilddel).

Internt systemfel.

Ta ut batteriet.

Vänta i 10 sekunder.

Sätt tillbaka batteriet.

Ladda batteriet.

Kontakta oss eller boka ett servicebesök online om felet fortfarande kvarstår.