Ta ett nytt batteri i drift (första gången ett nytt batteri används)

Ta ett nytt batteri i drift (första gången ett nytt batteri används)

När du tar Triflex-dammsugaren i drift första gången eller använder ett fabrikssnytt batteri ska du göra på följande sätt:

• Bygg ihop din Triflex i den variant du vill använda den.

Det går att sätta ihop dammsugaren på två olika sätt:

• Sätt in dammsugarröret ovanför eller under PowerUnit-enheten. Mer information om hur du sätter ihop dammsugaren hittar du i bruksanvisningen.

Batteriet är inte helt laddat vid leverans. Ladda upp batteriet helt innan det används första gången. Detta tar cirka 4 timmar.

Den första laddningen ska göras i PowerUnit-enheten för att batteriets maximala effekt ska aktiveras.

Gör så här för att ladda batteriet:

• Sätt in PowerUnit-enheten i elektroborsten för att garantera dammsugarens säkerhet.

• Vrid dammsugaren framåt tills elektroborstens anslutningsstos snäpper fast ordentligt.

• Ta bort klistermärket från batteriet.

• Skjut batteriet längs spåren till det sitter ordentligt i PowerUnit-enheten.

• Tryck på båda låsknapparna på sidan av batteriet när du ska ta isär delarna och ta ut batteriet.

• Sätt laddningskontakten för den medföljande laddningskabeln i laddningsuttaget på undersidan av batteriet.

• Anslut laddaren till ett eluttag.

Batteriet börjar laddas.

Batteriets laddningsnivå visas på PowerUnit-enheten.

Visning av batterinivån (under laddning):

• Laddningskapacitet cirka 0 %–34 %
    indikeringen blinkar långsamt nere.

• Laddningskapacitet cirka 35 %–69 %
    indikeringen lyser nere blinkar långsamt i mitten.

• Laddningskapacitet cirka 70 %–90 %
    Indikeringen lyser nere och i mitten blinkar långsamt i mitten.

• Laddningskapacitet cirka 91 %–100 %
    Indikeringen lyser nere, i mitten och uppe.

När batteriet är fulladdat släcks indikeringen för batterinivån efter 10 minuter för att spara energi.