Ladda batteriet

• Innan användning ska batteriet laddas ungefär 4 timmar i PowerUnit-enheten för att batteriernas maximala effekt ska aktiveras.

• Batteriets maximala laddningskapacitet uppnås först efter att det har laddats upp och ur fem gånger.

• Innan batteriet laddas rekommenderar vi att det laddas ur komplett. På detta sätt uppnås batteriets högsta kapacitet.

• Ladda batteriet vid en omgivande temperatur på 10 °C till 40 °C.

Ladda Triflex-batteri:

• När batteriet är fulladdat släcks indikeringen för batterinivån efter 10 minuter för att spara energi.

• Om batteriet inte har använts på länge och har laddats ur, så sätts det i ett säkerhetsläge för att förhindra en komplett urladdning. Vid laddning reagerar visningen av batterinivån först efter cirka 30–60 minuter.

• Ta bort klistermärket från batteriet.

• Skjut batteriet längs spåren till det sitter ordentligt i PowerUnit-enheten.

• Tryck på båda låsknapparna på sidan av batteriet när du ska ta isär delarna och ta ut batteriet.

• Sätt laddningskontakten för den medföljande laddningskabeln i laddningsuttaget på undersidan av batteriet.

• Anslut laddaren till ett eluttag.

Batteriet börjar laddas.

Ladda Duoflex-batteriet:

• Sätt laddningskontakten för den medföljande laddningskabeln i laddningsuttaget nere på baksidan av PowerUnit-enheten.

• Anslut laddaren till ett eluttag.

Batteriet börjar laddas.