Batteriet utan funktion

Dammsugarens batteri utan funktion.

Triflex: Batteriet är i säkerhetsläget.

Om batteriet inte har använts på länge och har laddats ur, så sätts det i ett säkerhetsläge. Vid laddning reagerar visningen av batterinivån först efter cirka 30–60 minuter.

Sätt laddningskontakten för den medföljande laddningskabeln i laddningsuttaget på undersidan av batteriet.

Anslut laddaren till ett eluttag.

Batteriet börjar laddas. Vid laddning visas batterinivån först efter cirka 30–60 minuter.

Triflex: Batteriet är i säkerhetsläget – batteriet har laddats utanför dammsugaren.

Batteriet laddas utanför dammsugaren i laddningsstationen eller direkt i laddaren och sattes inte in i dammsugarens PowerUnit-enhet inom 3 dagar. Batteriets effekt har därför avaktiverats.

Sätt PowerUnit-enheten på dammsugaren.

Sätt laddningskontakten för den medföljande laddningskabeln i laddningsuttaget på undersidan av batteriet.

Anslut laddaren till ett eluttag.

Batteriet börjar laddas.

Batteriet är defekt.

Byt det defekta batteriet mot ett Miele original litiumjonbatteri.

Byta Duoflex-batteri:

Du behöver ett Miele original litiumjonbatteri.

Tryck på båda låsknapparna på sidan av findammfiltrets lock och ta ut findammfiltret uppåt från PowerUnit-enheten.

Lås försiktigt upp batterifackets täckskydd med en spårskruvmejsel.

Lossa kontakten försiktigt och byt ut batteriet.

Sätt tillbaka kontakten ordentligt.

Stäng batterifacket och sätt in det rengjorda findammfiltret i PowerUnit-enheten tills du hör att det snäpper fast.

Kontakta oss eller boka ett servicebesök online om felet fortfarande kvarstår.