Vilka förberedelser måste göras för att jag ska kunna styra mina Miele-produkter via Google Assistant?

Vilka förberedelser måste göras för att jag ska kunna styra mina Miele-produkter via Google Assistant?

Om du använder nätanslutna Miele-produkter och kan övervaka och styra dessa via din Miele-app, så har du redan anslutit dessa produkter till ditt Miele-konto.

För att kunna prata med Miele-produkter via Google Assistant gör du på följande sätt:

1. Koppla ihop ditt Google-konto med ditt Miele-konto vid aktivering av “Miele Action on Google”.

2. Installera de kompatibla Miele-produkterna i Google-Home-appen respektive Google Assistant-appen.

3. Prata med dina Miele-produkter för att styra dem och installera dem flexibelt i individuella processer, till exempel för att starta robotdammsugaren när du går hemifrån.

För vissa fuktioner kan ytterligare inställningar och användarsteg behövas i Miele-produkten.

Det är inte alla nätverkskompatibla Miele-produkter som kan användas med röstassistenter. Mieles app och röstassistenter har högdynamiska funktionsomfång och har olika användning med nätverksanslutna Miele-produkter.

Tillgängligt funktionsomfång beror på den Miele-produkt som används, programversioner för alla inkluderade komponenter och expansionsgraden av utbudet godkända funktioner från rösttjänstleverantören och Miele.