Varför måste jag ange Mieles användarnamn och lösenordet igen i Google Home-appen/Google Assistant-appen?

Varför måste jag ange Mieles användarnamn och lösenordet igen i Google Home-appen/Google Assistant-appen?

Om du inte har använt Miele Action på Google eller Miele-appen på 30 dagar loggas du automatiskt ut från ditt Miele-konto.

1. Utför funktionen Account Linking på nytt.

Du loggas även ut om du har ändrat lösenordet för ditt Miele-användarkonto via Miele-appen eller på Mieles hemsida.

2. Utför funktionen Account Linking på nytt.

Denna funktion är till för din säkerhet och skyddar dina personuppgifter.

För att komma direkt till inloggningen/kontolänkningen kan du avaktivera Miele Action on Google i Google Home-appen/Google Assistant-appen och sedan aktivera funktionen igen.

3. Välj Miele Action on Google.

4. Klicka på “Upphäv kontoanslutning”.

5. Du hittar information om hur du installerar apparna för Google Assistant på Googles hjälpsidor, se länk https://assistant.google.com/.