Var kan jag få hjälp med användningen av Google Assistant?

Du kan få hjälp med användningen av “Action on Google” på olika sätt:

1. Vid aktiveringen av “Action on Google” via Google Assistant-hemsidan hittar du information i Action-beskrivningen om hur Miele Action on Google kan hjälpa dig i vardagen. Här hittar du exempel på vad du kan säga till Google Assistant.

Tänk på att Action-funktionen uppdateras löpande och att det därmed tillkommer funktioner. En detaljerad beskrivning för aktivering av Action on Google får du på Googles hjälpsidor, se https://support.google.com/.

2. Besök Mieles hemsida och ta reda på mer om funktionerna i din Miele-assistent och få användarexempel och tips om Google Assistant-processer med dina Miele-produkter.

3. Kontakta Miele service.