Hjälp förRöstassistent

Är mina uppgifter säkra?

• Google

Googles och Mieles integritetspolicyer gäller. Sekretessvillkoren hittar du i Google Home App och i Google Assistant App i inställningsmenyn. Du hittar dessa genom att klicka på den färgade cirkeln med användarens initialer uppe till höger. Sekretss- och användarvillkoren hittar du längst ner.

• Alexa

Amazons och Mieles sekretesspolicyer gäller.

Så här hittar du sekretesspolicyn i Amazon Alexa-appen:

• Öppna Alexa-appen.

• Välj Mer.

• Välj Skills und Spiele.

• Gå till fältet Sök och ange ordet “Miele”.

• Välj Miele Skill.

• Under “Länkar” väljer du punkten Utvecklarens integritetspolicy eller Utvecklarens användarvillkor.