Hjälp förRobotdammsugare

Hur upprättar jag en ny wifi-anslutning efter ett routerbyte eller ett byte av lösenordet?

Hur upprättar jag en ny wifi-anslutning efter ett routerbyte eller ett byte av lösenordet?

1. Tryck och håll knappen WIFI på den medföljande fjärrkontrollen intryckt tills PaIR visas i robotdammsugarens display.

Åtkomstdatan till det lokala nätverkets wifi återställs.

2. Starta robotdammsugarens produktpairing igen i appen så att wifi-anslutningen till det lokala nätverket åter kan upprättas.

Sedan visas robotdammsugaren åter som en ansluten produkt i appen.

Om inmatningen av wifi-lösenordet görs via en lösenordshanterare i en mobil så måste lösenordet även ändras i lösenordshanteraren. Annars kan du ange wifi-lösenordet manuellt på mobilens tangenter.