Hjälp förRobotdammsugare

Flera enheter för styrning av robotdammsugaren

En robotdammsugare kan styras med flera mobila enheter.

Varje mobiltelefon måste anslutas separat till robotdammsugaren.

Vid en parallellåtkomst från två enheter kan robotdammsugaren dock endast styras aktivt av en enhet.

Om robotdammsugaren styrs via Miele Cloud, så måste samma konto vara inloggat på båda enheterna.

För en Miele-robotdammsugare med Home Vision måste robotdammsugaren och enheten vara inom samma wifi en gång för att aktivera Home Vision-funktionen.