Hjälp förHäll

Ljud vid kastrulligenkänning (KMDA 7774)

Akustisk indikering hörs för kokkärlsavkänning (KMDA 7774). När hällen kopplas in hörs ett permanent “klickande” från kokzonen där kokkärlet har ställts.

Detta klickande genereras av den permanenta kokkärlsavkänningen och är helt normalt.
Ljudet kan dock uppfattas som störande.

Om ljudet stör väldigt mycket kan det stängas av i kundprogrammeringen. Detta innebär dock att avkänningen av kokkärl inte fungerar och att kokzonens sifferrad inte längre visas automatiskt.
För att stänga av den automatiska kokkärlsavkänningen permanent gör du på följande sätt:

• Välja programmering:

• När hällen är avstängd trycker du samtidigt in touchknapparna  (1) och  (2) ända tills symbolen  (3), samt PC i timerdisplayen, syns.

• Ställa in program:

• För tvåsiffriga programnummer måste du först knappa in siffran för tiotal.

• När programmet visas (till exempel P:01), trycker du på touchknappen (3) tills önskat programnummer P:15 visas. Alternativt trycker du på touchknappen på den tillhörande sifferraden.

• Ställa in kod:

• När koden visas (till exempel C:01), trycker du på touchknappen (3) tills önskat kodnummer visas C:00 (permanent kokkärlsavkänning inte aktiv) visas. Alternativt trycker du på touchknappen på den tillhörande sifferraden.

• Spara inställningar:

• Medan programmet visas (P:15), så trycker du på touchknappen (1) tills indikeringarna slocknar.

• Inte spara inställningar:

• Medan koden visas (C:00), så trycker du på touchknappen (1) tills indikeringarna slocknar.