Hjälp förHäll

LC i displayen

I hällens display visas LC. Hällen fungerar inte.

Driftspärren/funktionsspärren är aktiverad (induktionhällar)

• Driftspärr: Hällen kan inte startas.

• Funktionsspärr: Hällen kan bara användas begränsat.

Beroende på hällens manöverpanel finns det olika möjligheter att avaktivera driftspärren/funktionsspärren. Se hällens bruksanvisning för information eller avaktivera, beroende på manöverpanel) driftspärren/funktionsspärren med en av följande knappkombinationer:

• Tryck samtidigt på touchknapparna + och - så länge tills L framme till vänster och C framme till höger i kokzonsdisplayen släcks och en ljudsignal hörs.

• Sätt på hällen . Tryck samtidigt på touchknapparna  och tills LC släcks i timerdisplayen.

• Vrid samtidigt vreden till de båda främre kokzonerna åt vänster till spärren och håll dem sedan så tills LC släcks.

• Tryck samtidigt på touchknappen  och de båda högra kokzonernas tillvalsknappar ända tills LC och funktionsspärrens kontrollampa slocknar i timerdisplayen.

• Tryck samtidigt på touchknappen  och touchknappen  för de båda högta kokzonerna ända tills LC och funktionsspärrens kontrollampa slocknar i timerdisplayen.

• Tryck samtidigt på touchknapparna  och tills LC släcks i timerdisplayen.

• Driftspärr: Tryck på touchknappen  i 6 sekunder.

• Funktionsspärr: Tryck samtidigt på touchknapparna  och i 6 sekunder.

• I timerdisplayen visas kort LC, sedan räknas sekunderna ner. När tiden har räknats ner så avaktiveras driftspärren/funktionsspärren.

Driftspärren/funktionsspärren är aktiverad (elektriska hällar)

Beroende på hällens manöverpanel finns det olika möjligheter att avaktivera driftspärren/funktionsspärren. Se hällens bruksanvisning för information eller avaktivera driftspärren/funktionsspärren med en av följande knappkombinationer:

• Tryck på touchknappen  tills LC och funktionsspärrens kontrollampa slocknar i timerdisplayen.

• Tryck samtidigt på touchknapparna  och tills LC släcks i timerdisplayen.

• Driftspärr: Tryck på touchknappen  i 6 sekunder.

• Funktionsspärr: Tryck samtidigt på touchknapparna  och i 6 sekunder.

• I timerdisplayen visas kort LC, sedan räknas sekunderna ner. När tiden har räknats ner så avaktiveras driftspärren/funktionsspärren.

Driftspärren är aktiverad. (gashällar)

Avaktivera driftspärren/funktionsspärren med en av följande knappkombinationer:

• Tryck samtidigt på touchknapparna + och  - tills LC släcks i timerdisplayen och en ljudsignal hörs.