Hjälp förFläkt

Kontrollampa fjärrkontroll lyser inte/svagt

Vid knapptryckning lyser inte längre kontrollampan på fläktens fjärrkontroll, eller lyser endast svagt.

Batteriet är inte längre tillräckligt laddat.

Batteriet måste bytas när det inte längre går att välja fläktens funktioner med fjärrkontrollen. Vid tryck på knappen lyser inte längre kontrollampan på fjärrkontrollen, eller lyser endast svagt. Funktionerna på fläkten kan dock fortfarande väljas på fläktens manöverpanel.

För att byta batteri i fjärrkontrollen skruvar du ut de båda skruvarna på baksidan.

Ta bort locket.

Ta ut det gamla batteriet och sätt i ett nytt.

Se till att polerna ligger rätt.

Sätt på locket igen.

Förslut locket tätt med skruvarna.

Släng förbrukade batterier i en återvinningsbehållare för batterier.

Inga återuppladdningsbara batterier får användas.