Hjälp förFläkt

Con@ctivity utan funktion

Con@ctivity fungerar inte/inte pålitlig.

Funktionen “Con@ctivity 3.0” är avaktiverad i fläkten.

Aktivera funktionen “Con@ctivity” på följande sätt:

• Tryck 10 sekunder på knappen Eftergångstid fläkt.

• Tryck 2 gånger på knappen  eller knappen 1.

• Tryck på knappen Belysning.

När lysdioden blinkar är Con@ctivity avaktiverat.

För att aktivera funktionen “Con@ctivity” trycker du på knappen + eller knappen IS.

Sedan måste lysdioden/lysdioderna lysa med fast sken.

Tryck på Eftergångstid fläkt för att spara inkopplingen.

Funktionen Con@ctivity kunde inte installeras på hällen.

Hällen och fläkten är anslutna till wifi och kopplade till ett Miele-konto.

Ta bort båda produkterna från Miele-appen.

Stäng ;Miele-appen helt.

Starta Miele-appen.

Hällen och fläkten måste identifieras som nya Miele-produkter.

Koppla båda produkterna till Mieles användarkonto med touchknappen Lägg till.

Vänta 15 minuter.

Con@ctivity-funktionen installeras nu.

Hällen och fläkten använder inte samma wifi-åtkomstpunkt (AP).

Exempelvis är hällen ansluten till wifi-routern och fläkten är ansluten till wifi-repeatern. Det är inte alla routrar eller repeaters som stöder nödvändig kommunikation för Con@tivity.

Säkerställ att hällen och fläkten alltid är anslutna till samma wifi-åtkomstpunkt (AP).