Hjälp förDialogugn

Tillagning med fukt utan vatteninsugning

Under tillagning med extra fukt suger dialogugnen inte in något vatten.

Demoläget är aktiverat. När demoläget är aktiverat kan du använda dialogugnen men ångsystemets pump fungerar inte.

Demoläget är en produktinställning som endast är avsedd för att demonstrera produkternas egenskaper och funktioner, till exempel på mässor/i utställningar eller butiksutrymmen.
Produkternas motorer, kompressorer, värmeelement fungerar inte när demoläget är aktiverat.

Gör så här för att avaktivera demoläget:

• Välj menyn “Inställningar” i huvudmenyn. Det går inte att ändra inställningarna om en tillagning pågår.

• Välj menypunkten “Butik”.

• Välj “Demoläge av”.

• Demoläget avaktiveras när du trycker på OK i minst 4 sekunder.

Förångningssystemets pump är defekt.

Ett tekniskt fel har uppstått som du inte själv kan åtgärda.

Boka ett servicebesök online.