Hjälp förDialogugn

12:00 i displayen

I dialogugnens display visas 12:00.

Strömmen var borta i mer än 200 timmar.

Ställ in aktuell tid och datum.

Gör så här för att ställa in aktuell tid:

• Välj menyn Inställningar i huvudmenyn. Det går inte att ändra inställningarna om en tillagning pågår.

• Välj menypunkten Tid. Du kan ange tal och siffror genom att svepa eller trycka på sifferrullen eller via sifferblocket.

• Ställ in timmar och minuter.

• Bekräfta med OK.

Gör så här för att ställa in datum:

• Välj menyn Inställningar i huvudmenyn. Det går inte att ändra inställningarna om en tillagning pågår.

• Välj menypunkten Datum. Du kan ange tal och siffror genom att svepa eller trycka på sifferrullen eller via sifferblocket.

• Ställ in dag, månad och år.

• Bekräfta med OK.