SökHitta Butik
Hjälp förApp

Vilka uppgifter sparas?

Vilka uppgifter sparas?

Endast data som krävs för appens funktion sparas.

Dessa innehåller användarkontot, produktinformation (till exempel serienummer och modell) och information om Mieles app. Information om Miele-appen används för framtagning av push-meddelanden.

Ytterligare information om detta finns i integritetspolicyn för Miele-appen.

Integritetspolicyn hittar du i Miele-appen under Profil > Allmänna inställningar.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

Här hittar du bruksanvisningar.
Läs mer
Boka tekniker

Boka tekniker

Du får också gärna höra av dig online eller per teleon
Boka ett besök
Kontaktformular

Kontaktformular

Beskriv ditt ärende i vårt kontaktformulär. Mieles kundtjänst kommer höra av sig inom kort.
Till kontaktformulär