Vad är skillnaden mellan “Moduluppdatering” och “Uppdateringar (Remote Update)”?

Vad är skillnaden mellan “Moduluppdatering” och “Uppdateringar (Remote Update)”?

I Miele-appen är det en skillnad mellan Moduluppdatering” och “Uppdateringar (Remote Update)”.

Moduluppdateringarna är oftast säkerhetsrelevanta uppdateringar som ska göras på wifi-modulen.

Kategorin “Uppdateringar” visas bara i appen när du har anslutit RemoteUpdate-aktiverade produkter med användarkontot i Miele-appen.

En RemoteUpdate erbjuds bara när funktionen med samma namn aktiveras och när Miele släpper en uppdatering för denna produkt. Miele-appen ger dig en motsvarande anvisning om funktionen RemoteUpdate skulle vara avaktiverad hos produkten.

Om det finns en ny uppdatering för produkten så visas detta i produktens display eller via Miele-appen, beroende på produktutförande. I Miele-appen får du då information om uppdateringens innehåll.