Skapa diskplan/AutoStart i Miele-appen

Produkten måste nätanslutas och vara kopplad till en tillräckligt stark wifi-anslutning.

Följande inställningar måste vara aktiverade i produkten:

• Fjärrstyrning

• Mobile Start

• AutoDos

• Produkten är avstängd

Gör på följande sätt:

1. Välj produkten ur produktlistan.

2. Koppla in produkten.

Produkten visar nu programurvalet.

Om produkten visar en indikering måste orsaken till denna åtgärdas. Först då kan diskplanen/AutoStart skapas.

3. Navigera till AutoStart-fliken och tryck på Lägg till nytt diskschema.

4. Skapa diskschemat/AutoStart genom att ange nödvändig information och trycka på Spara.