SökHitta Butik
Hjälp förApp

Pushmeddelanden saknas på Apple-enheter

Push-meddelanden saknas på Apple-enheter. Om en Apple-enhet återställs med hjälp av en säkerhetskopia i iTunes eller om sparade inställningar överförs till en ny enhet, så kan det hända att enheten inte längre tar emot push-meddelanden från Mieles app.

Apple-enheten återställdes med en säkerhetskopia från iTunes

Radera Miele-appen på din smartenhet.

Installera åter Miele-appen på din smartenhet.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

Här hittar du bruksanvisningar.
Läs mer
Boka tekniker

Boka tekniker

Du får också gärna höra av dig online eller per teleon
Boka ett besök
Kontaktformular

Kontaktformular

Beskriv ditt ärende i vårt kontaktformulär. Mieles kundtjänst kommer höra av sig inom kort.
Till kontaktformulär