När avaktiveras MobileStart automatiskt och när fortsätter MobileStart att vara aktivt?

När avaktiveras MobileStart automatiskt och när fortsätter MobileStart att vara aktivt?

Normalt är MobileStart inte aktivt när wifi-anslutningen är aktiv.

CVA/CM:

• MobileStart avaktiveras automatiskt:

• efter 24 timmar

• efter beredning av dryck

• när luckan har öppnats, innan ett program startas

• om sköljningen inte genomförts korrekt vid avstängning

• vid ett fel

H/DGX/BM/ESW/DO:

• MobileStart avaktiveras automatiskt:

• När luckan har öppnats, innan ett program startas (även när den öppnas med VoiceControl), gäller inte för ESW.

• När produkten stängs av med knappen På/Av, gäller inte för ESW.

• MobileStart förblir aktivt:

• När luckan öppnas under pågående program.

• Ingen tidsgräns, MobileStart avaktiveras efter en specifik tid.

• Gen7000-produkter: När produkten går in i standby-läge förblir MobileStart-funktionen aktiverad.

Om produkten inte har en MobileStart-knapp i knappraden förblir MobileStart-funktionen också aktiverad.

G7000:

• MobileStart förblir aktivt:

• när luckan öppnas

• när produkten stängs av

Funktionen kan bara stängas av med MobileStart-knappen.

• Ingen tidsgräns, MobileStart avaktiveras efter en specifik tid.

W/T/WT:

• MobileStart avaktiveras automatiskt:

• Om produkten stängs av automatiskt.

• Om användare definierar ett program via appen och produkten startar direkt eller tidsfördröjt.

Användaren kan bara stoppa eller pausa produkten.

• Om luckan är öppen eller inte låst.

Luckan spärras när MobileStart aktiveras.

Kyl- och frysskåp:

• Fjärrstyrningen av uppkopplade kylprodukter via Miele-appen är automatiskt aktiv.