MobileControl och MobileStart

MobileControl:

• MobileControl är en funktion som möjliggör styrning av produkten via Miele-appen.

• Det går såväl att hämta information om produkten som att ge den kommandon.

• Det exakta funktionsomfånget är modellberoende.

MobileStart:

• Gen7000, W1, T1, WT1 och CM-modeller har funktionen MobileStart.

• Med MobileStart kan programvalet för en Miele-produkt fjärrstyras via Miele-appen.

• Denna funktion är tillgänglig så snart produkten är uppkopplad och har aktiverats via funktionen Fjärrstyrning > .

• MobileStart aktiveras och är förutsättningen för att vissa app-funktioner ska kunna användas, till exempel en fjärrstyrd beredning av en dryck i kaffemaskinen.

• Aktiveringen av MobileStart-funktionen är till för efterföljande av viktiga säkerhetsvillkor.

• Knappsatsen för den anslutningsbara hushållsmaskinen har en speciell touchknapp för detta ändamål som lyser gult när man har tryckt på den.

• På detta sätt kan användare i hemmet direkt se när produkten fjärrstyrs.

• Vissa funktioner som till exempel aktiveringen av en häll finns som princip inte med i MobileControl/MobileStart.