Inga aktuella statusvärden i appen

Miele-produktens aktuella statusvärden visas inte av Miele-appen. Din Miele-produkt är ansluten till ditt lokala nätverk men appen Miele@mobile visar inga aktuella statusvärden eller så visas meddelandet Maskinen ej ansluten.

Din produkt är ansluten, men wifi-signalstyrkan är inte tillräcklig.

Du kan kontrollera signalstyrkan hos din Miele-produkt.
Om signalstyrkan är otillräcklig rekommenderar vi att du installerar en wifi-repeater.

Signalstyrkan kan kontrolleras under Inställningar >Miele@home > Modulinställningar > Modul info > Signalstyrka i din Miele-produkt.

Wifi-signalstyrka Gen6000:

• 0–15 = Säker drift garanteras inte

• 16–30 = Drift möjlig

• 31–100 = Säker drift garanteras

Wifi-signalstyrka Gen7000:

• • = Säker drift inte möjlig

• •) = Säker drift garanteras inte

• •)) = Drift möjlig

• •))) = Säker drift garanteras

Wifi-signalstyrkan är bara ett riktvärde för att bedöma driftens pålitlighet. Det går inte att bedöma den med all säkerhet. Andra faktorer som kan påverka:

• personer eller föremål i rummet

• öppna eller stängda dörrar

• flyttade föremål

• radiokällor som ändras eller störningar

• störningar orsakade av mikrovågsugnar