Felkod 3.3.7 Lägga till Miele-produkt misslyckades

Processen med att lägga till en Miele-produkt i Miele-appen avbryts med Felkod 3.3.7. Sökningen efter Miele-produkten i wifi misslyckades. Följande meddelande visas i appen: “Gick ej att hitta din Miele-maskin i wifi-nätverket. Försök igen. Om problemet kvarstår så går du tillbaka till det andra steget. Alternativt söker du via IP-adressen”. Alternativt: “Gick ej att hitta din Miele-maskin i wifi-nätverket. Försök igen. Om problemet kvarstår så går du tillbaka till det andra steget. Alternativt söker du via IP-adressen.” För iOS 14 visas ett ytterligare meddelande: “Tips: kontrollera att “Lokalt nätverk” är angivet i inställningarna på mobilen.”

Din Miele-produkt är kopplad till ett annat Miele-användarkonto. En redan ihopkopplad Miele-produkt kan bara anslutas med ett Miele-användarkonto.

Kontrollera om den produkt som ska anslutas till nätet redan är kopplad till ett Miele-användarkonto med en annan e-postadress.

Logga in med rätt användarkonto.