Fel tid vid “Start kl./Klar kl.”

På mobila Android-enheter med Android-version 14 visar Miele-appen en felaktig starttid vid användning av funktionen Senare start.

Programfel i kombination med Android 14.

Berörda enheter:

• Mobila Android-enheter med Android-version 14.

• Mieles hushållsprodukter med funktionen Senare start.

Felbild:

• I Miele-appen väljs en senare programstart för (Start kl./Klar kl.).

• Miele-appen visar en avvikande tid i programöversikten istället för den inställda tiden.
    Exempel: Den inställda starttiden är kl. 09:00, fältet Start kl. i programöversikten visar dock kl. 11:00.

• Om programinställningen fortsätts startas programmet med fel tid.

Installera Miele-appens version ≥ 4.12, när den finns tillgänglig.