E-postadressen finns redan vid inloggning

E-postadressen finns redan vid inloggning. Du vill skapa ett Miele-användarkonto via Miele-appen eller Mieles hemsida och får meddelandet att din e-postadress redan finns.

Du har redan ett Miele-användarkonto som har skapats via Miele-appen eller Mieles hemsida under “myMiele Club”.

Logga in med ditt befintliga Miele-användarkonto.

Om du har glömt ditt lösenord använder du funktionen “Glömt lösenordet?”.

Funktionen “Glömt lösenordet?” är tillgänglig i Miele-appen och vid inloggningsskärmen på Mieles hemsida under “myMiele Club”.