SökHitta Butik
Hjälp förÅngugn

Vattenansamling i tillagningsutrymmet

Det samlas mer vatten i ångugnens tillagningsutrymmet. Om flera tillagningar med sous-vide görs efter varandra kan det samlas vatten i tillagningsutrymmet.

Under tillagning med sous-vide tillagas maten med låg temperatur och lång tillagningstid. Detta gör att för mycket vatten på tillagningsutrymmets botten inte kan förångas och att det därmed kan samlas mer vatten i tillagningsutrymmet.

Om du tillagar med sous-vide flera gånger efter varandra ska du ta bort vatten som samlats på tillagningsutrymmets botten för hand efter varje tillagning.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

Här hittar du bruksanvisningar.
Läs mer
Boka tekniker

Boka tekniker

Du får också gärna höra av dig online eller per teleon
Boka ett besök
Kontaktformular

Kontaktformular

Beskriv ditt ärende i vårt kontaktformulär. Mieles kundtjänst kommer höra av sig inom kort.
Till kontaktformulär