Recept

Recept för en elegant festmåltid

Rådjurssadel med enbär och rosmarin

Vårt recept från Mieles provkök visar hur du tillagar en mustig rådjurssadel med enbär och rosmarin.

Med stekta baconskivor, krutonger och pocherade vaktelägg.

Vårsallad med kaffevinägrett

En sallad gjord med kaffe? Ja tack! Denna vårsallad kombinerar ingredienser av högsta kvalitet för en perfekt lätt måltid.

Smaksättningen är Eau de Vie med kaffesmak och röda vinbär.

Saftig mockachokladtårta

Tre koppar stark mocka kan vara lite för mycket på morgonen, men det är alldeles lagom för en ljuvligt saftig chokladtårta.

Ett snabbt och enkelt recept för dig som älskar fisk.

Guldsparid med örtsås

Guldsparid, även kallad guldbrax, är en härlig medelhavsfisk som har ätits sedan antiken. Den smakar särskilt bra när den ångbakas.

Ett färgstarkt tillbehör till smakrik fisk.

Ratatouille

Ratatouille har sitt ursprung i Nice och är en traditionell rätt i det provensalska köket, men i dag finns det många populära variationer i hela Europa. Det här receptet passar särskilt bra till guldsparid.

Söta frestelser för koffeinberoende.

Kaffedesserter

Kaffe är inte bara till för att drickas! Det är dessutom perfekt för att göra läckra desserter, t.ex. kaffekaramell, krispiga kaffeflarn och kaffelikör med konjak, tonkaböna och vanilj. Det är omöjligt att stå emot!