- Med reservation för tekniska ändringar. Vi tar inget ansvar för att informationen är korrekt.
Den nya vakuumförpackaren från Miele kan användas på flera olika sätt. Den bevarar kvaliteten på din mat, gör att den håller längre och förbereder den för sous-vide-tillagning. Allt du behöver göra är att förpacka maten i förpackningsfolie, suga ut luften och försluta den. Till exempel kan du enkelt vakuumförpacka rester och sedan frysa in dem – näringsämnen, smaker och vitaminer bevaras längre än när man fryser in på vanligt det bildas inga frysskador. Dessutom sparar du mycket plats i frysen. Det går även att vakuumförpacka vätskor, till exempel soppor. Portionera, förvara och förbereda för tillagning – allt med en enda produkt.
Till produkterna“Sous-vide” kommer från franskan och betyder tillagning “under vakuum”. Med denna metod tillagar du maten i en vakuumpåse vid konstant låg temperatur i en ångugn. Detta rekommenderas speciellt för tillagning av kött, fisk, grönsaker och frukt, eftersom den låga värmen bevarar viktiga näringsämnen och aromer.
Till produkternaMiele Experience Center
Kontakt