• Leverans endast inom Sverige. Köper du för mer än 450 kr bjuder vi på frakten.

Friheten att laga mat som du vill

En passande produkt för varje preferens

Induktion

Snabb och energieffektig: Vid matlagning med induktion bildas värmen direkt i kokkärlets botten och kärlets storlek identifieras automatiskt. Nästan ingen energiförlust. Områdena intill kokzonerna förblir relativt svala, vilket gör matlagningen med induktion extra säker. Det är inte bara flexibiliteten som är oöverträffad, utan även snabbheten hos PowerFlex-kokzonerna. Induktion är sedan länge etablerad i proffskök tack vare sina många fördelar.

Gas

Gas är en primär energikälla. Med det menas en energiform som kommer från naturen och som inte måste omvandlas före användning. Därför är matlagning med gas särskilt miljövänligt.

Induktionswok

Profilklass: Mieles wokpanna har optimalt anpassad form och funktion och den ligger perfekt i en speciell fördjupning. På så sätt fördelas värmen optimalt och resultatet blir perfekt. Dessutom hindrar det intelligenta systemet ControlInduc® att olja och fett överhettas. Mieles induktionswok har dessutom speciella komfortfunktioner, till exempel boosterteknik.

Teppanyaki

Modern japansk matlagningstradition: Teppanmatlagning räknas till en av det moderna kökets kulinariska upplevelser. Maten tillagas direkt på den heta rostfria ytan. Mieles induktionsuppvärmda teppanyaki har två separat användbara värmezoner: På så sätt kan du tillaga eller varmhålla flera rätter med olika temperaturer på samma gång.

Bänkfläkt

Matlagning utan störande matos och lukt är möjlig tack vare Mieles nya bänkfläkt. Genom montering mellan två SmartLine-element sugs matoset upp precis där det uppstår. Dessutom kan bänkfläkten även användas bredvid gaselement. I sådana fall används kåpan som magnetiskt flamskydd.

Utrustning beroende på modell. Bilderna visar exempel

    • Med reservation för tekniska ändringar. Vi tar inget ansvar för att informationen är korrekt.